INDEHAVER, ILDSJÆLD OG UNDERVISER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.


EN PASSIONERET BILLEDKUNSTNER & KERAMIKER

HVEM ER STINE BRØNSERUD ERNST?

Mine interesser, fagligt set, ligger primært i det skulpturelle område. Jeg har gennem flere projektforløb arbejdet med at relatere min glæde for den keramiske tradition med materialets egen betydning til nutidige billedkunstneriske udtryksformer.

Jeg er en meget energisk og engageret person, med en veludviklet humoristisk sans, og går oftest til opgaverne med uimponeret målrettethed. Jeg er bredtfavnende og har en smittende energi.

Min drivkraft er glæden ved billeder og nysgerrigheden overfor det skabende menneske. Hver gang jeg laver kunst sammen med voksne eller børn er mit udgangspunkt: jeg tror at vi kan mere, end jeg aner eller kender til.

For mig handler det om at bryde vaner, åbne op for dialog og skabe nye bet­ingelser for både det professionelle, det sociale og det personlige rum i værkstedet Jeg er interesseret i at skabe rum for det tankevækkende, skabe røre, sætte et eller andet i gang. Og dertil at stå i relation til noget; at der kommer en udveksling i gang.

Jeg er engageret i hvordan man som underviser i en kunstskole giver tid, plads og mulighed for eksperimentet.


  • MIN TILGANG
  • UDDANNELSE
  • ERHVERVSERFARING

Kunstneria er et kreativt værksted og fordybelsesrum for børn og voksne, som næres ved at arbejde visuelt. Jeg underviser ud fra en stærk vision om at styrke den enkeltes kreative skaberevne, at undersøge nysgerrigt, at turde dvæle i det uvisse og at værdsætte egne visuelle udtryk.

  • Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole
  • 2009: Dette er den første sætning


KONTAKT STINE


TELEFON

Direkte nummer
+45 50 62 57 62

E-MAIL

Direkte e-mail
kontakt@kunstneria.dk

BESØG OS

Byvejen 5,
5650 Glamsbjerg, Køng