Om Kunstneria


OM KUNSTNERIA

Kunstneria er kunstskole. Et kreativt værksted og et sanseligt rum med plads til fordybelses for børn og voksne, virksomheder og institutioner. Vi tilbyder undervisning, kreative workshop, teambuilding og kurser både i egne lokaler og ude hos vores kunder – alt efter behov.


HVEM ER VI

KREATIVE HJERNER

Kunstneria er et kreativt åndehul, hvor børn og voksne skaber med sine hænder og fantasi.


FIND OS


HVAD GØR VI

SKABER & UDLEVER

Vi er rum af kreativ fordybelse for de der vil blive gode til at udtrykke sig visuelt.


SE AKTIVITETER
MENINGSFULDT

I Kunstneria arbejder vi med sanserne og fantasien. Undervisningen bygges op omkring temaer, som udfolder
elevens fantasi og giver plads til fordybelse.
MOTIVERENDE

Vi arbejder med en variation af materialer og metoder, herunder grafik og tryk, tegning, skulpturer, maleri, tekstile teknikker og store formater.
KREATIVT

Kunstneria er et kreativt åndehul, som tror på at kunst og kultur spiller en stor rolle i børns og voksnes personlige udvikling og almene dannelse.
SKABENDE

Vi arbejder bevidst på at skabe et positivt fællesskab med små hold, en anerkendende pædagogisk
tilgang og dialog – hvor der er plads udfoldelse.

Vi værdsætter

LOKALSAMFUNDET

Kunstneria er en privat kunstskole der har til huse i kulturhuset CulturArte i Køng, Glamsbjerg.

Vi værdsætter det nære og kontakten til lokalsamfundet. Foruden hold, kurser, workshops for private, institutioner og erhverv afvikler vi også løbende, åbne arrangementer, hvor børn og voksne har mulighed for at lave blivende værker som spiller med eller op i mod det eksisterende byrum.


Et tilbud til alle

DER ELSKER KREATIVITET

Kunstneria er et kreativt lille åndehul i vækst og med ambitionen om at blive en endnu mere aktiv del af lokalmiljøet.

Kunstneria er et fritidstilbud, hvor børn, voksne, institutioner og virksomheder kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi er et pusterum af kreativ fordybelse, fra de pulserende omgivelser, som danner et skabende fællesskab med andre, der også ønsker at lege med materialer og tenikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.

INDEHAVER, ILDSJÆLD OG UNDERVISER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.

“Jeg leder ikke, jeg finder” sagde Picasso. Præsis sådan er det i Kunstneria. Kunstneria er et kreativt værksted og et sanseligt rum med plads til fordybelses for børn og voksne. Man kan sige at Kunstneria er at finde på. Eksperimentere. Vove noget. Bryde regler. Lave fejl. Have det sjovt. Og vokse.

Jeg underviser ud fra en stærk vision om at styrke den enkeltes kreative skaberevne, at undersøge nysgerrigt, at turde dvæle i det uvisse og at værdsætte egne visuelle udtryk.

FIND OS