Events

 

CultureArte Festival

Hvert år slutter CulturArte og kunstskolen sæsonen af med et brag af en festival.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CultureArte Festival

June 2, 2018 @ 1:00 pm - June 3, 2018 @ 5:00 pm

DKK50

Hvert år slutter CulturArte og kunstskolen sæsonen af med et brag af en festival. Det foregår den første weekend i juni månede. Den store lade bliver pyntet op, cafeborde og masser af stole bliver stillet frem, forældre og elever stiller boder op, CulturArteboden laver kaffe og frem for alt bliver scenen gjort klar til show og kunstskolens værker hænges og stilles frem.

Lørdag og søndag eftermiddag fra kl.13 møder alle CulturArtes elever med et program fyldt med spændende kunsteriske og musikalske indslag.
I ugen op til festivalen (sidsteugen) bliver al alm. undervisning suspenderet, og værker klargøres til udstilling og eleverne fra kunstskolen vil lave en lille happening.

I sidsteugen summer CulturArte fra morgen til aften, nogle elever må have store madpakker med, fordi de skal være med i flere sammenhænge, og har meget øvetid og ventetid. Ventetiden bruges til at hygge sig med de andre og lytte til dem der øver på scenen. I den uge mærker man ”det skabende fællesskab” mens det hele gøres klart.

Details

Start:
June 2, 2018 @ 1:00 pm
End:
June 3, 2018 @ 5:00 pm
Cost:
DKK50
Event Tags:
Website:
http://www.kunstneria.dk

Organizers

Kunstneria
CulturArte

Venue

Kunstneria
Byvejen 5
5620 Glamsbjerg, Køng, Fyn Denmark
+ Google Map
Phone:
50625762
Website:
www.kunstneria.dk