STYRK SAMMENHØRIGHEDEN

TEAMBUILDING

Leder du efter det helt rigtige teambuilding-forløb for dig og dine medarbejdere, men synes måske, at det er svært at finde det helt rigtige? I Kunstneria skaber vi de bedste rammer for ethvert teambuilding-event, så du altid er i gode hænder.
STÅR STÆRKERE END NOGENSINDE

TEAMBUILDING & KUNST

Kunstneriske arbejdsprocesser engagerer emotionelt og virker nærmest som et enzym på fremtidige opgaveløsninger. Dagens samtaler om de udvalgte temaer skaber blivende refleksioner og nye relationer i teamet.

I en teambuilding-workshop kan dit team eksempelvis komme udfor at skulle arbejde sammen om at lave billeder på jeres værdier, udfordringer og mål.

Som et resultat af det får I nogle medarbejdere der arbejder bedre sammen – og med egne billeder på firmaets fokusområder, vil I komme til at stå stærkere. Vi arbejder med samtalen medarbejderne imellem og bygger billeder, i ler, af de valgte temaer på baggrund af teamets egne erfaringer.

Teambuilding er et kreativt rum for visualisering af din virksomheds fokusområder. Og du kan som et minimum forvente at få:
1

  • En bedre forståelse af kollegaens erfaringsramme.
  • Et produkt I har lyst til at have stående fremme, der fastholder dagens erfaringer.
  • Arbejdet evalueres ved et afleveringsmøde på virksomheden efter ca. 20 dage.


DATO

Efter behov.
Vi er meget fleksible.

VARIGHED

Det er meget almindeligt at vores teambuilding-events strækker sig over 2, 3, 4 timer.

PRIS

Kontakt for pris.


Ved individuelle keramikoplevelser, malerundervising og kreative temadage anbefaler vi grupper på 6-10 personer.

Vi sammensætter altid vores teambuilding events efter den respektive gruppe.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.