SÆSONBESTEMT

KUNSTVÆRKSTED

Kunstworkshops er kreative værksteder er for alle over 18 år. Vi arbejder kreativt inden for mange genrer af billedkunsten – med afsæt i årstiderne.

kunstværksted

ET GODT STED AT STARTE

Alle er velkommen til at deltage i vores sæsonbestemte værksteder. Du bliver en del af et lille hold på højst 8, en dygtig underviser og får lært nye kreative teknikker og materialer at kende.

Efterårsværksted
Tegnekørekort 
Dato: Lørdag d. 8/9 og søndag d. 9/9
Pris: 800,-

Dato: Lørdag d. 6/10 og søndag d. 7/10
Pris: 800,-

Dato: Lørdag d. 3/11 og søndag d. 4/11
Pris: 800,-

Tegning er en magisk proces. Lige så vigtig det er at indlære andre færdigheder så som at læse, at cykle, stå på ski , køre bil , gå på dine ben , er tegnefærdighed opbygget af enkeltfærdigheder, der sammen udgør en færdighed. I dette forløb bliver eleverne kastet ud i et væld af forskellige tegneøvelser. Der bliver fart over feltet, men også tid til at tegne.

Vi bliver undervejs indført i nogle af de mest basale tegnefærdigheder,der senere kan føre til god praksis omkring brug af skitser og det at hengive sig til en proces, der ikke nødvendigvis, har et givet resultat.Vi arbejder med åbne døre og byder den inspiration der kommer undervejs velkommen og vi lære hvordan man faciliterer denne “åbne” arbejdsproces.Vi tilbyder hjælp til selvhjælp. Det betyder, at vi hjælper dig i gang og at du altid kan spørge en af vores undervisere hen ad vejen. Men det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre arbejdet. Alle er velkomne i keramikærkstedet og men det er nødvendigt at booke tid og plads på forhånd.

DATO

Udvalgte weekender.
Se i beskrivelsen ovenfor.

VARIGHED

kl. 9.30-13.30

PRIS

Pris: 800,-
Inkl. materialer og mad.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.