Kunstskole for voksne

KUNSTNERISK FAGLIGHED

KUNSTSKOLE FOR VOKSNE

Når kroppen bruges opstår ideerne. Hvad er der ved at lære, hvis ikke kroppen følger med. Tanker har brug for kroppen. Når man beskæftiger sig med at bruge kroppen i kunsten handler det om den kunstneriske udvikling – processen – ikke produktet.I kunstskolen for voksne vil du kunne fordybe dig i faget og håndværket forankret i dit eget kunstsprog og din egen historie. I løbet af året vil du møde en underviser, der med solid akademisk vægt og begejstring vil følge dig gennem din udvikling.

Vi arbejder med at åbne op og komme i gang og videre i en kreativ proces fx gennem associationsøvelser og tilfældighedsøvelser, der slår den vurderende tankestrøm fra, så ideerne kan opstå og processen flyde.


Undervejs kommer vi omkring en stor variation af materialer, teknikker og forsøg fx tryk, modellering, farvearbejde, kompositionsarbejde m.m. Ind imellem er der stillede opgaver med mulighed for at fordybe dig i særlige interesser.

Hvert opgave vil give indsigt i kunsten langt ud over eget udtryk og synspunkt. Samtaler og diskussioner om kunstneriske spørgsmål danner sammen med samtaler om identitet grundlaget for gode miljøer og sikkerhed for at skabe.ENGAGERENDE

UNDERVISNING

For dig der ønsker at få et indblik i kunsten og dig selv! Her kan du tilbringe 12 fulde moduler til at udvikle din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstneriske færdigheder. Alle uanset tidligere erfaring kan være med. Underviseren tilrettelægger det nærmere indhold efter deltagernes erfaring og interesser.

Vi samles 3 gange om ugen: 

– Mandag: 9.30-13.30

– Tirsdag: 9.30-13.30

– Tirsdag: 19 – 22VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

VI SAMLES 3 GANGE OM UGEN!DATOER

3 gange om ugen
Se ovenfor

VARIGHED

Mandagshold: fra d. 19. feb. til d. 14. maj. 12 gange i alt.

PRIS

Pris: 1.200,-
Inkl. materialer og madILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.