Kunstskole for familier

Familieværksted

KREATIVITET FOR HELE FAMILIEN

Du og din familie inviteres ind i vores kreative værksted, Kunstneria, hvor I kan arbejde med forskellige materialer og deltage i lege og små, kunstneriske eksperimenter.

Familieværkstedet er et helt særligt sted med tid og plads til gode snakke om kunst og kreativitet og alt, hvad der lige rører sig. Her må der grines og synges, hygges og nørkles med alle de materialer, der er lagt frem.

I Familieværkstedet sættes aktiviteterne i gang af en af vores professionelle kunstnere, og der er altid hjælp at hente, hvis du går i stå. Vi er i gang fra kl. 10-14 – og du kommer bare, når det passer.

Familieværkstedet finder sted 1. lørdag i hver månede i 2018 – fra marts til november.

  • Lørdag d. 3/3 2018
  • Lørdag d. 7/4 2018
  • Lørdag d. 5/5 2018
  • Lørdag d. 1/9 2018
  • Lørdag d. 6/10 2018
  • Lørdag d 3/11 2018

I Familieværkstedet arbejder vi altid med noget, der har en relation til en aktuel udstilling. Du skal dog aldrig være bange for at deltage flere gange med samme tema – der er altid noget nyt og sjovt på programmet.Kunstneria er et kreativt åndehul. Vi er et fritidstilbud, hvor børn og voksne kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi tilbyder et pusterum af kreativ fordybelse til de der ønsker at lege med materialer, teknikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.
VIL DU & DIN FAMILIE OGSÅ VÆRE MED?

VI SAMLES FLERE GANGE!


DATO

1. lørdag i hver månede.
Fra marts til november 2018.

VARIGHED

Fra kl. 10:00 – 14:00

PRIS

Pris: 300,-
Inkl. materialerudgifter.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.