Kunstneria for børn

ET SJOVT & LÆRENDE STED

KUNSTNERIA FOR BØRN

I Kunstneria for børn arbejder vi med sanserne og fantasien. Undervisningen bygges op omkring temaer, som udfolder elevens fantasi og giver plads til fordybelse over en længere periode.

I løbet af et semester vil eleverne blive præsenteret for og arbejde med en variation af materialer og metoder for at give et bredt billede af de utallige muligheder inden for billedkunstfaget.

Vi arbejder bevidst på at skabe et positivt fællesskab på holdene; med små hold, en anerkendende pædagogisk tilgang og gennem fælles, kreative projekter og samtaler om stort og småt.

Som afslutning på et semester viser vi vores arbejde frem i en flot udstilling.

Det er vigtigt, at elevernes arbejder bliver præsenteret med respekt for det, de har skabt.Kunstneria er et kreativt åndehul. Vi er et fritidstilbud, hvor børn og voksne kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi tilbyder et pusterum af kreativ fordybelse til de der ønsker at lege med materialer, teknikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.
Din underviser

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.