Her kan du skabe

KERAMIKVÆRKSTED

Keramikværkstedet er et åbent og hyggeligt arbejdsfællesskab for dig, der vil udforske lerets mange kreative muligheder. Der er adgang til materialer, redskaber, drejeskiver, ovn og et godt fællesskab med plads til både unge, ældre, nybegyndere og rutinerede.

keeramikværksted

FORM, SKULPTUR & DESIGN

Keramikværkstedet er et dejligt rum med højt til loftet. Her er der alt hvad man har brug for af værkstedsfaciliteter og plads til at kreere, eksperimentere, fremstille skulpturelle værker, prototyper, skabe unika eller producere mindre serier. Du kan realisere dine gode ideer, arbejde med design eller billedkunst både som amatør og som professionel.

Drejeværksted 1
Dato: Lørdag d. 8/9 og søndag d. 9/9
Pris: 1200,-

Drejeværkstedet er for alle der vil lære at dreje.

Drejeværksted 2
Dato: Lørdag d. 6/10 og søndag d. 7/10
Pris: 1200,-

Drejeværkstedet er for alle der vil lære at dreje.

Vinterværksted
Dato: Lørdag d. 3/11 og søndag d. 4/11
Pris: 1200,-

Vi fejrer mørket og julen. Vi laver lygter, julepynt og julegaver.Kunstneria er et kreativt åndehul. Vi er et fritidstilbud, hvor børn og voksne kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi tilbyder et pusterum af kreativ fordybelse til de der ønsker at lege med materialer, teknikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.Vi tilbyder hjælp til selvhjælp. Det betyder, at vi hjælper dig i gang og at du altid kan spørge en af vores undervisere hen ad vejen. Men det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre arbejdet. Alle er velkomne i keramikærkstedet og men det er nødvendigt at booke tid og plads på forhånd.


DATO

Udvalgte weekender.
Se i beskrivelsen ovenfor.

VARIGHED

Kl. 14-18

PRIS

Pris: 1200,-
Inkl. materialer og mad.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.