Keramikskole for børn

LAV FLOTTE TING MED LER

KERAMIKSKOLE FOR BØRN

Keramikforløbet er for alle børn over 7 år. Kom og vær med i kreativ leg med ler, hvor vi laver vores egen keramik, smykker, figure, uroer, kopper, popcorn… Mulighederne er mange.
HVAD ER DET?

VÆRE KREATIV MED LER

I keramikforløbet lære vi om hvordan og til hvad man bruger ler på tværs af kulturer.

Vi kikker på nutidige designere/kunstnere, hvordan de arbejder og hvordan de bruger leret. I keramikværkstedet vil du blive introduceret til de grundlæggende teknikker, modellering, pladeteknik, drejning og støbning.

Vi blander og eksperimenterer med vores egne glasurer og arbejder med flere former for brænding. Vi veksler mellem teori, oplæg til inspiration, praktisk arbejde og løbende diskussioner om æstetik, design, tradition og fornyelse.

Du kommer omkring mange aspekter af det keramiske arbejde, og du kan selv komme med forslag til, hvad vi skal arbejde med.På værkstedet får du din egen plads, og du får individuel vejledning.


Selv om du ikke har prøvet at arbejde med keramik før, vil du opleve, at du har god tid til at lære og finde frem til dit eget udtryk. Du vil også opleve, at alle hjælper og inspirerer hinanden.


DATO

Dette hold bliver ikke oprettet i Aug 2018 – Dec 2018

VARIGHED


PRIS
ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.