Ferieworkshop

EN AKTIVITET FOR HELE FAMILIEN

Kunne du tænke dig at lave noget ekstra sjovt, lærerigt og hyggeligt i ferien? Så er vores ferieworkshops måske nok noget for dig og din familie.

Alene eller sammen med familien

GØR FERIEN KREATIV

Hver forår, sommer, efterår og vinter har vi korte kunsthold for alle der elsker kreative projekter. Vi bruger sommerens, efterårets, vinterens og forårets særlige stemning som inspiration til materialer, billeder, figurer og sjove overraskelser.

Holdene varer 2-4 sammenhængende dage og tager udgangspunkt i årstiderne.Kunstneria er et kreativt åndehul. Vi er et fritidstilbud, hvor børn og voksne kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi tilbyder et pusterum af kreativ fordybelse til de der ønsker at lege med materialer, teknikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.Efterårsferie-workshop:
Skyggebilleder
Uge 42

Dato: mandag d. 15/10 til torsdag d. 18/10.
Pris: 1.200,-

Med inspiration fra arkitekten Peter Zumthors univers bygger vi firlulige skyggebilleder og silhouetbyer. Først i todimensionelle sort/hvide papirklip og derefter i en fælles tredimensionel installation.

Sommercamp workshop
Uge 27

Dato: mandag d. 15/10 til torsdag d. 18/10.
Pris
: 1.450,-

Få en skøn oplevelse, hvor hele holdet er fælles om at bygge en forestilling op, som bliver præsenteret på campens sidste aften.

Som deltager bliver du fyldt med kreativitet, sammenhold, venskaber, rummelighed, god musik, spændende teater, solskin, leg og personlige udfordringer.

Familie workshop
Uge 31

Dato: Mandag d. 30/7 til torsdag d. 2/8
Pris: (Tilgår)


DATO

Udvalgte ugedage og weekender.
Se i beskrivelsen ovenfor.

VARIGHED

Ugedage og weekender

PRIS

Pris: Afhænger af workshop
Pris er inkl. materialer og mad.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.