Ferieworkshop

EN AKTIVITET FOR HELE FAMILIEN

Kunne du tænke dig at lave noget ekstra sjovt, lærerigt og hyggeligt i ferien? Så er vores ferieworkshops måske nok noget for dig og din familie.

Alene eller sammen med familien

GØR FERIEN KREATIV

Hver forår, sommer, efterår og vinter har vi korte kunsthold for alle der elsker kreative projekter. Vi bruger sommerens, efterårets, vinterens og forårets særlige stemning som inspiration til materialer, billeder, figurer og sjove overraskelser.

Holdene varer 2-4 sammenhængende dage og tager udgangspunkt i årstiderne.

Vinterferie-workshop
Dato: Onsdag d. 13/2 til torsdag d. 14/2 samt fredag d. 15/2 til lørdag d. 16/2
Pris: 600,-

I vinterværkstedet laver vi miniature mobiler og miniature fantasiverdener med fabeldyr. Vi fortæller historier fra fjerne lande og ser billeder fra andre kunstnere, der har besøgt fjerne lande.

Påskeferie-workshop
Dato: Mandag d. 26/3 til onsdag d. 28/3
Pris: 900,-

Vi starter med at se eksempler på kunstværker i ler, taler om hvad det er for et materiale, hvor det kommer fra og at det “holder evigt” når det er blevet brændt.
Herefter taler vi om temaet: hvad gode venner laver sammen og hvordan man kan vise det. Eleverne skitserer med kul / oliekridt hvordan deres figur skal se ud.
Hver elev laver en figur i ler og når alle  elevernes figurer er tørret og er blevet brændt, udstilles de til sidst samlet på Kunstskolen, eller et andet velegnet udstillingssted. Et konceptuelt værk der hylder fællesskabet!

Pinseferie-workshop
Dato: Søndag d. 20/5 til mandag d. 21/5
Pris: 600,-

Med inspiration fra kunstnere, der arbejder med rum og enkle materialer, arbejder vi med udvalgte steder på Kunstskolen.

Vi taler om hvordan man kan ændre oplevelsen af et rum, skabe en ny betydning, lege med publikums forventninger, skala (størrelsesforhold), overraskelse, humor mm.

Eleverne får kendskab til begrebet: stedsspecifikt, rumligt værk.
Begreber til at vurdere forskellige materialer æstetisk og se mulighederne I dem.
Trænet deres evner til at tegne og bygge konstruktioner.
Opøvet evnen til at arbejde på et fælles resultat.Kunstneria er et kreativt åndehul. Vi er et fritidstilbud, hvor børn og voksne kan komme og skabe med deres hænder og deres fantasi. Vi tilbyder et pusterum af kreativ fordybelse til de der ønsker at lege med materialer, teknikker og dygtiggøre sig i at udtrykke sig visuelt.Efterårsferie-workshop:
Skyggebilleder
Uge 42

Dato: mandag d. 15/10 til torsdag d. 18/10.
Pris: 1.200,-

Med inspiration fra arkitekten Peter Zumthors univers bygger vi firlulige skyggebilleder og silhouetbyer. Først i todimensionelle sort/hvide papirklip og derefter i en fælles tredimensionel installation.

Sommercamp workshop
Uge 27

Dato: mandag d. 15/10 til torsdag d. 18/10.
Pris
: 1.450,-

Få en skøn oplevelse, hvor hele holdet er fælles om at bygge en forestilling op, som bliver præsenteret på campens sidste aften.

Som deltager bliver du fyldt med kreativitet, sammenhold, venskaber, rummelighed, god musik, spændende teater, solskin, leg og personlige udfordringer.

Familie workshop
Uge 31

Dato: Mandag d. 30/7 til torsdag d. 2/8
Pris: (Tilgår)


DATO

Udvalgte ugedage og weekender.
Se i beskrivelsen ovenfor.

VARIGHED

Ugedage og weekender

PRIS

Pris: Afhænger af workshop
Pris er inkl. materialer og mad.ILDSJÆLD & INDEHAVER

STINE BRØNSERUD ERNST

Uddannet keramiker fra Danmarks Designskole. Har siden 2009 arbejdet som keramiker/designer. Hun udvikler projekter for børn og voksne. Er udøvende kunstner med udstillinger, deltagelse i markeder og egen produktion.